Det gyllene tillfället

Jag svarar jämnt på vad alla andra säger. Jag säger inget roligt själv. Jag vill få alla att skratta. Jag vill inte vara "bortglömd" men ibland känns det som att jag inte är "en i gänget". Jag är bara en förföljare. Jag önskar jag vore en människa som inte behövde följa efter hela tiden. Och om någon frågar personligare frågor, då är det bara mina närmaste vänner som frågar mig det. Om någon skulle fråga mig vem jag gillar och jag inte anser att den personen ska veta det - då säger jag; ingen. Kanske därför många tycker jag inte är helt ärlig ibland? Vad vet jag?


Jag funderar mycket över mig själv. Ibland känner jag mig bara så JÄVLA feg som när jag ska fråga något och hela tiden letar efter ett "gyllene tillfälle". Klart det inte finns några såna. Såsom jag säger till andra (våga) så måste jag också kunna göra själv!

Men försöker man inget, vinner man inget!

Till sist: lyssna inte på Tokio Hotel. Det finns mycket bättre musik att lyssna på!

dalle


Strong Enough

Smashed

Bone by bone

Bit by bit

But strong enough to take the afterwards punches


Broken

Fallen apart

Unconscious

Confused

But strong enough to come back

Angry

Sad

Disappointed

But strong enough to revive

Sometimes, we all feel like these examples

But are you strong enough to heal again?

Of course you are!

But every one got their own resolution and times do fix it

Be You

Not as everyone else want you to be

You are unique

Remember that


Love can't die

Welcome to a world
full of surprises
you never know what's gonna happen next

a clock could stop
but love can't be stopped
a human could die
but love can't never die

a littel appreciation mean more than you think
try talking, try flirting, show what you feel
don't let it down
care about love as you care about your friends

Responsibility

Redan i begynnelsens tid fanns kvinnan på plats
i liknelse med idag står kvinnan i köket och bakar en sats
är detta kvinnans roll?
varför är alla sysslor hon får göra, i moll?

Vad hände med dur?
det blir som en mur
varje gång det faller en skur
bli världen sur

Är detta straffet från Gud
som faller på vår hud?

Vad hände med jämställdhet, åkte den bort?
utan ett mål blir livet torrt, helt enkelt kort
vi måste skärpa oss
Män, bete er nu inte som en boss

Det är vår uppgift
bilda vad som helst, ett stift
för

Det är vårt ansvar att sköta detta
i dagens hetta
måste vi släppa
alla våra andra mål
så att världen inte blir ett stort hål

Listen to your heartbeat

Tjejer, tro inte på vad alla säger om er
på er själva, titta inte ner
alla är unika
alla bär inte samma tunika
ni är vackra i kropp och själ
i liknelse med en säl
är ni de bästa på vår jord

När man dukar upp mat på ett bord
är ni den som inte har några ord
det går inte att beskriva er skönhet

En fest
är som bäst
när ni deltar som mest
när ni visar upp er
som ni är
titta inte ner
er närvaro hedrar oss här

¡YES! ¡YES! ¡YES!

Yes! Äntligen är jag klar med idrottssakerna. Uppvärmning och livräddning! Och det gick bra! Tack alla som var där och gjorde mitt "framförande" till ett lyckat resultat!

Dalle  

När det lider mot jul...kommer läxorna fram

Hehe nu har jag svenska. Men jag kom på att jag glömt materialet och imorrgon har jag spanskaprov och på fredag ska svenskauppsats in. När det lider mot jul (brukar man höra ibland) då blir det många läxor oxh prov. SJUKT MYCKET! Men så blir det när lärarna tar allt i slutet. Och matteprovet till nästa vecka har jag inte ens börjat tränat på! Dessutom har jag en bok att läsa i franska så jag kan nog inte säga att jag inte har något att göra på fritiden. Och så ska man handla julklappar också! Är det fler som har det som jag?

Men det ordnar sig nog...
Någon gång i framtiden!

Lyssna på Rhapsody of Fire (bra musik till läxor)

Dalle

Hon är en tjej!

Klockan är 23.03 och det är dags för nyheter:

En dag i veckan satt jag som vanligt och åt med kompisarna när jag fick syn på en person som stog i matkön. Jag ville inte se på henne, allra helst undvika henne och att hon inte skulle se mig. Men när kompisarna fick se mina reaktioner mot denna person var jag illa ute. Jag är jättekass på att dra en vit lögn så det var bara att berätta. Det första jag sa: Hon är en tjej! Alla killar runt mig sa tyo ooooh och så berätta' jag att jag kände henne sedan friidrotten och ännu mera ooooooh föll in. "Vem är denna tjej?" undrade de hela tiden men det var lite svårare att berätta det för dem. Jag visste ju inte ens vad hon hette!

Jag antar att många av er har sett SAW-filmerna och många anser att den inte är scary. men en natt vid tolv-tiden bestämde jag mig för att se den. Efteråt var jag skakig i hela kroppen och så hörde jag ett ljud i hallen och blev skräckslagen! Jag visste ju inte vem eller vad det var. Så jag tog fram mitt bästa "vapen" som fanns till hands; en golvmopp, och gick mot hallen. Försiktigt tände jag lampan och upptäckte till min förvåning att det inte var någon där. Då hörde jag mamma ropa på mig och förstod med ens att det var hon som hade "rört" sig i huset. Jag var fortfarande skräckslagen och lovade mig själv att aldrig se den igen. Men jag kommer förmodligen se de resterande fyra filmerna inom kort!

"Jag ser det snöar jag ser det snöar det var väl roligt hurra!" Första dagen snön föll sjung jag så. Bara en kul grej.



Nu blir det reklam:
Tycker du att du får för lite att säga till om i Sverige? Vill du införa nya ord i det svenska språket, såsom stopptåg, mö och skimö (skitmycket)? Maila då till intresseklubben på address: orkarintebrymig@slutakommameddummaförslag.nu . Intresseklubben antecknar!

Technokanalen är härmed avbruten eftersom techno-hatare har hackat in sig i radion och ändrat den fina, höga basen till ett ping-pongljud. Detta tolereras inte av de BAS-istiska musikanterna och vi håller på på med en förundersökning. Godnatt. Pingpong

Dags för veckans bästa:

Veckans Jekyll & Hyde: Karin S. Snäll på utsidan men hur är hon på insidan?

Veckans Hårding: Oskar; förespråkade bra för de vilsekomna 9-orna vid öppet hus.

Veckans Spel x 2: Sacred 2 fallen angel och Peggle Deluxe

Veckans Bortglömda läxa: Redovisning av Animal Farm

Veckans Film: Hancock. Ser den på reklam varje timme jag ser på TV. -SJUKT-

Veckans Skiva: Signs of Life av Poets of the fall

Veckans Kärlek: Det vill ni allt veta...

Veckans efterlängtade blogg: framtidsorakel. äntligen nått nytt! och bra!

// dalle

Rabbit Bisarre

¡Hola!
Idag kom snön och det var iskallt ute. (brr). Men det fick gå för man skulle ju till skolan ändå. Tack och lov att man inte cyklar :). Inget ont om de som cyklar men det är jävligt svårt nu (halka). När jag öppnade datorn i skolan idag kom jag ihåg ett band som var lite speciella. Bandet heter Rabbit Bisarre och de har släppt 3 singlar. Deras länk lyder så här: http://www.myspace.com/rabbitbizarre 
Det roliga är att de kommer från Frändefors! Asså fatta att ett band kommer från Frändefors! Det är HUGE!

Lyssna, lyssna, lyssna!

En rundtur i Thn

Hej!
Idag slutade jag halv 12 egentligen, men (dumma) Monica sade inte till oss det förrän klockan nästan var ett! Detta gjorde mig väldigt besviken. Dels att jag gillar att idrott men också att jag skulle ha en idrottslektion om livräddning som jag hade tränat väldigt mycket på. Men fallet var så att Emma (läraren) var sjuk och vi fick då ledigt halva dagen (håltimma + ingen gympa). Visst var det roligt men när jag ändå skulle få livräddningen klar så är hon SJUK! 

   Men sedan kom Joel, Moez och jag på idén att utöva egen gympa i gympasalen. Vi frågade (dumma) Monica men hon sade som vanligt med hennes mesiga röst: "Det är jätteroligt att ni vill göra det på egen hand, men ni får ringa till älvhögsborg och höra med dem". Joel och Moez ringde, och gissa vad svaret blev: Vi måste ha med en ansvarig lärare! Så den idén sprack. Men Moez, Oskar, Sofia O, Sofia L, Karin S, Ida Puh och jag vandrade ner till stan och hade allmänt trevligt.


   Det roligaste tillfället var ändå när vi gick in på BR. Ida Puh hittade ett barnspel med Nalle Puh och visade det för Karin. Det skulle hon inte ha gjort... Karin började genast spela spelet och hon slutade inte ens när det kom en liten flicka som tittade på och såg ut att vilja spela det. Och så sitter Karin, en gymnasieelev, där och spelar spelet! Men Karin vann nivån efteråt och var måttligt nöjd. Duktigt Karin! Efter en stund gick vi skilda vägar (några skulle hem etc.) och det var då Karin, Sofia L, Oskar, Moez och jag i en klump. När vi killar gick in i en sportaffär, tröttnade tjejerna på oss och gick iväg. Vi hittade dem inte sen, men antagligen att de hade gått hem... Jag själv åkte med bussen till VBG och fixade ett fritidskort. 

   Sedan fick jag övningsköra (med pappa) hem från Ica Kvantum. Det gick skitbra! Riktigt stolt över mig själv :)
Vid debatten idag vann mitt lag bestående av Mala the Warriorprincess, Aron the Gladiator, Sofia the Strong och Moez Obama. VI VAR BÄST!!! För mig själv, det gick skitbra!

   Dagens Glömske person: Georg Karlsson; Glömde att ropa upp mig på samhällslektionen! Så jag fick ropa upp mig själv ;)

Dagens tal: Moez vid the debate. DU ÄGDE, MOEZ!


Dagens ord: Sprallig

Dagens master: Karin S vid Nalle Puh-spelet

Dagens låt: The spirit will remains av Edguy

Dagens fråga: Vad betyder Ica?

P.s Moez fyller år i morrgon! GRATTIS MOEZ!!!


när kärleken tystnar...

Ibland frågar människor mig vem jag är kär i. Detta är en typisk fråga i samhället, oavsett om man är liten eller stor. Vill man dölja att berätta för någon så brukar, jag säger inte att detta alltid händer, man fråga frågaren samma fråga istället. Och funkar inte detta så struntar man i att svara på det. När en av mina vänner frågade mig om det häromdagen så gjorde jag exakt denna modellen.
   Egentligen, vad är det för mening med att berätta vem man är kär i för någon annan, när man helst vill hålla det för sig själv. Jag vill inte att någon annan ska få reda på vem jag är kär i så därför säger jag inget.
   Men det är skillnad, vad jag anser, på att gilla och vara kär i någon. Jag gillar många personer men detta innebär inte att jag är kär i hela bunten. Jag bara gillar dem som de är och för den vänskapen de ger mig. Kär? nä det är jag faktiskt inte nu, men vem vet?


Men om jag till exempel, skulle vara kär i någon i min klass (exempel) så kan det bli väldigt svårt för mig att visa det. Det kan bero på följande faktorer: oftast är jag för feg för att ens prata med personen (då någon annan kommer och tar den jag älskar så djupt inom mig) eller så försöker jag vara extra snäll mot den personen för att hon ska gilla mig men samtidigt vill jag inte väcka så mycket uppmärksamhet hos mina andra kompisar. Då detta händer, kommer ofta någon annan och tar över henne. Jag har bara vart ihop med några i mitt liv. vissa säger att jag har tur. vissa är avundssjuka på mig. men detta var i ett tidigare senario och sedan dess har jag aldrig haft en tjej. Därför har jag väldigt svårt ibland att kunna göra det som andra gör så lätt:

PRATA! Jag har svårt att prata med dem ibland, jag börjar stamma när jag pratar med tjejer ibland och jag blir lätt nervös. jag skulle vilja vara en sån som inte hade svårt att prata med tjejer. Jag vill inte vara en eftersläntare, vilket jag känner mig som ibland, (eftersläntare = hänger efter andra). Jag vill alltid vara med mina kompisar men ibland vill jag göra annnat, men det vill inte dem. då blir jag osäker...

någon gång vet jag att jag kommer träffa denna tjejen i mitt liv. kanske någon dag framöver. kanske om ett år eller senare... Men man måste tänka på att inte haka upp sig på sånt här ibland; Man måste leva ett liv också.

Flera ggr har mitt hjärta blivit förkrossat för att någon har hunnit fram före mig angående kärleken. det är då som jag har kortast stubin (ifall ni nån gång märker det).

kom ihåg: VAR SNÄLL MOT ALLA SÅ KOMMER DE VARA SNÄLLA TILLBAKA!!! (det är det jag vill i mitt liv!)

Tro på dig själv!


Musikhjälpen

Yes! Fick nyligen på en fantastisk upptäckt! Mitt bloggnamn, Musikhjälpen, finns som ett projekt i världen. Där ska man spela 4 timmar nonstop musik och om jag lyssnade tillräckligt, för fattiga barn i ett Afrikanskt land. Roligt ändå att det används!!! (ifall ni vill se så visades det i Robins på SVT1 kl.21.00 idag).

Många har nog redan börjat skriva önskelistor till tomten (åh, ursäkta mig men tomten finns ju inte) och börjat tänka på julklappar till andra. Då kan det vara bra att veta vad som kan komma att bli årets julklapp. Detta är sanning. Eftersom de närmaste 20 åren har invaderats av prylar från små till stora så kommer nu; Upplevelser. Att åka ut och resa, gå på konsert, upptäcka något nytt. Kanske en idé till en julkapp?!

Lyssna gärna på Aerosmith - Eat the rich (eller någon annan Aerosmith-låt)

Fågelinfluensan kan smitta
Kancer kan döda dig
Hiv tar kål på dig
Musikhjälpen helar dig

Vad du än gör: Sluta ALDRIG lyssna på musik!!

Fel på sidan...

Ibland kan det bli lite fel när man ska räkna upp något väldigt simpelt som t.ex. de fem nordiska länderna. När jag skulle räkna upp dem en dag blev det i denna ordningen: Island, Sverige, Finland, Danmark och Oslo!!! Hahaha ja då är man helt borta. Eller frågan " Vad heter världens störst stad till yta? Jag som inte hade lyssnat ordentligt på frågan sade: Kanada. (xD). 

Oftast när man ska köpa godis eller choklad, tycker man att det är för dyrt men eftersom man ändå är inne i godisaffär kan man lika gärna betala vad det kostar. Ett liknande exempel hände idag; Jag såg en mini-twix för 10 kronor och tyckte det var dyrt, så jag sade till Ida: Vad dyrt med 1 för 10! På Tempo är de billigare. Där kostar de 2 för 20 (kronor)! 
Det känns inte som att vi lärde oss så mycket på Naturkunskapslektionen idag. Visst vi fick en arbetsuppgift. Men vem orkade göra den när det fanns Alfapet?! Så vi spelade Alfapet hela lektionen där vi hade lite diskussioner om vissa ord som var riktiga och om de som var ihopsatta och inte räknade som ord. Här kommer några exempel:

Bamseröv = Hör man ju på ordet att det är en stor fet röv. Men det gick inte igenom :( 

Ilägg = att lägga i, blev godkänt till slut med vissa tveksamheter från många för att det var för gammalt.

af = tillhör gammelsvenskan och betyder av. Godkänt. I samma veve fick Joel och jag (vi var ett lag; DJ) igenom:


Azalea = en japansk växt eller liknande. 64 poäng!

Joels försök att bilda nya ord kom fram till slut. Vad sägs som ålfondue och ålfonduesnack. Hade funkat för mig (eftersom vi var i samma lag) men de gick inte hem hos de andra och röstades direkt ner. Vi vann inte men vi kom inte sist!

Alla kan nog hålla med om att spanskaläraren är snäll. Inget snack om saken. Men många anser att hon är lite virrig ibland. Man vet aldrig riktigt var man har henne när hon ska förklara något. Det är ju vi som ska lära oss ett nytt språk, men när hon ska läsa på svenska (hon är född i ett spansktalande land) så är det som att hon försöker att lära sig ett nytt språk; svenska. Lite roligt att lyssna på men hon är ändå bra på det.

Veckans kommentar sagt av Emma W: Nu ska jag äta min banan och mina två clementiner. Förstår ni innebörden precis som jag gjorde så ska jag bara säga att jag gapflabbade åt den. xD 

Dagens virriga person: Pasi (spanskaläraren)

Dagens låt: Pour som sugar on me av Def Leppard  http://radioblogclub.com/search/0/pour_some_sugar_on_me 

Dagens bok: Catch me if you can [SJUKT BRA!]

Dagens andra bok som inte var lika bra: Idrottsboken i skolan

Dagens kaviar: Kalles kaviar, original, 12 gram

Dagens ord: ilägg

Dagens måltid: Pasta med kycklingsås utan kyckling

Dagens dataspel: Peggle Deluxe [Lätt beroendeframkallande]

Dagens radioprogram: Oh! Naruto Nippon  http://www.youtube.com/results?search_query=oh+naruto+nippon&search_type=&aq=7&oq=oh+na 

Allt från mig idag. Hoppas jag. Antar jag . Eller nåt!


Ris och Ros

He he, nu sitter jag framför datorn igen. NÖRD NÖRD NÖRD hör jag i hövvet hela tiden. Blir ibland så jävla trött på mig själv:
Kommer hem
Säjer hej till alla
Trycker på datorn
I med nätverkskabeln
Startar Azureus
Går och käkar

Så här är det typ varje dag. Det är ju typ som MARIJUANA, KOKAIN, LIM eller någon annan drog!. Det går inte att komma ifrån (om man inte ger fan på att man ska lyckas!!!)
En gång tog jag bort all jävla skit på datorn som hade med azureus att göra för jag ville så jä**a gärna se hur länge jag kunde vara utan mina droger. Det hela sluta' med att jag, två veckor senare, installerade Azureus igen. Och då vill ni inte veta vad som hände under dessa två veckorna; jag lät brosan ladda ner mina filmer, på hans dator.

Jag lärde mig nu att  Knark är jävligt svårt att komma ifrån. Tänk på det!!!



En sak som jag ibland/ofta stör mig på är när människor utnyttjar en. Med UTNYTTJAR menar jag inte supergrovt (om ni förstår vad det innebär). Ta ett tilfälle som att någon behöver låna en penna, en enkel situation men jävligt vanlig situation. Vem frågar personen först om inte han som "alltid" har pennor, suddigum, linjaler, stift med sig?! Nämligen jag (för det mesta). I början av skolkarriären lånade jag ut pennor för att jag tänkte vara kamratlig och hoppades på nya vänner. Men allt jag fick var tomma ord som "Tack", "Här har du" och "Tack för lånet" (med nedsänkt blick). Eller människor som aldrig lämnade tillbaka dem och så kände man att nu ska jag inte låna ut pennorna igen till den personen. Men så äe man så dum att man glömmer av det här och gör samma jä**a misstag IGEN!!! Samma sak för er?

   En liknande situation handlar om the past och nuläget. Material. Någon/några har inte gjort läxan/uppsatsen och tappat bort instruktionerna (av nån FUCKING anledning) och frågar då den personen som redan har uttalat sig om eller redan har gjort läxan, om hjälp. Och när det väl kommer till läxförhöret så får dessa personerna MVG och själv sitter man där i skiten med G eller G-. Bara för att man har pluggat lite mer än alla andra? 

DET ÄR SÅ JÄVLA ORÄTTVIST!!!


Så om det kommer till liknande situation i skolan och JAG inte vill låna ut så är det inte för att jag hatar den personen, men för att JAG INTE vill se mina pennor ryka ifrån mig så jävla plötsligt.


Tack för uppskattningen vid "Muffinskalaset", Uppmuntran(beröm för mig är alltid guld värda!!! Det kan man aldrig få för mycket av! Hoppas att det smaka' gött!

Här följer två förslag till nya ord:

Obama-regn =Natt
McCain-rise-and-fall-immediately = Solförmörkelse


Dagens tidning: Sweden Rock Magazine #56

Dagens bok: den sista vintern (Åke Edvarsson), har avbeställt den sen länge men kom ändå

Dagens bonus: Mala, som bad om receptet till muffisarna!

Dagens dåliga program: Doobidoo med gästen Peter Johansson (Peter var ok, men programet suger)

Dagens "trovärdiga" film (kolla in ironin där, va?): Tenacious D; The pick of destiny

Dagens grädde: Laktosgrädde

Dagens host: Hörde inget host idag, hostaren var inte där

Dagens dissning: Kathryn gillar inte finsk metal!


Gogodod Nonatottot!!!

Rolig dikt

Vid sista lektionen (Svenska B) för dagen (fredag) fick vi skriva en dikt. Läs och njut! Här är min dikt:

Tid

Släpp ut den och låt den flöda
Flöda som en doft av nyklippt gräsmatta
som sakta börjar glöda
Glöda som Obama i hans val
eller som Linda Rosing och hennes sjal
Kanske spela fotboll i vädret sol
utan en tanke på att man lider av KOL
Som att inte ha vänner, musik och film
men bara böcker, godis och lim
När man sportar kunna känna skratt
då man går omkring i en ful hatt
Våran vår är alltid vår
precis som mitt hår
Tiden är som en sil
rak och kort som en fil



Bara...

Ibland skulle jag bara vilja göra en egen ordlista. Tänk bara om den skulle komma ut och bli känd! Vilken känsla bara! Jag undrar bara om vilka nya ord jag skulle ta med bara?! Kanske att dessa nya ord skulle komma att bli det nya svenska språket bara. Eller bara nya namn! Om jag bara nu skulle göra en ny ordlista har jag bara några förslag på nya ord och namn:

Ord:
Lavamamma och lavapappa = Föräldrar med kort stubin

Ändelsemöte = mötet går mot sitt slut

Stopptåg = skyltar som visar på tågstopp

Namn:

Kalle Anka = Varför är det ingen som heter Kalle Anka i denna världen (förutom seriefiguren Kalle Anka)?

Fler ord och namn kommer. Någon gång. I framtiden. Bara.

.dalle

(Det skulle finnas en tangent på tangentbordet som hette Bara! Eller hur?!)


Val i Veckan

Obama vann, YES!!! Jag hoppas att det kommer att hända något nytt i världen, som det utlovas. En förändring. Men än en gång: Obama vann!

I går hade jag första lektionen med George Karlsson, Samhällskunskap B. Han var rätt rolig eftersom han först börja gå igenom hur vi skulle lägga upp schemat för vad vi skulle läsa fram till jul. 1o minuter efter kom han på att han borde presentera sig! Haha, ja lite speciell kille...Men sedan visade det sig att han var hur go som helst (med go menar jag positiv, glad, snäll etc.). Han gillar att spela tv-spel (inte varje lärare som säger det på sin första lektion med en ny klass!), lyssna på musik och ser helst på filmer med krigstema! Gött med någon ny i lärarstabben!

Idag, temadag. Handlar om kopplingar till Obama (den nya presienten (om ni inte har förstått det)) med Bruce Springsteen och Bob Dylan. Rätt intressant men lite knöligt arbete. Men det får gå.

Vad vi kan vänta på i framtiden:

Blind Guardian - ny skiva 2010

Hammerfall - snart ny skiva

Obama - förändringarnas namn

Jullov!

(ännu mera läxor...Boring!!!)

Veckans:

Vinnare - Barack Obama

Förlorare - John McCain

Låt - The River (Bruce Springsteen)

Efterrätt - Dammsugare med pepparkaksdeg

Icke svarta person som sjunger om en svart person - Bob Dylan (Hurricane)

Beröm - Mamma (för att du är såå go och snäll!!!)


Work x 3

Varför ska man ha prov egentligen? Jo för att allt man har gått igenom ska fastna i huvudet.
Men då undrar jag: Varför har vi ett prov efter höstlovet där vi bara har fått ett häfte och en teorilektion att öva på? Jag snackar om Idrott med Emma Gustaffson. Detta teoriprov om idrottens följder etc. vill hon att vi ska fixa tisdagen efter höstlovet. Pluggar man frivilligt då? Nej, klart man inte gör! Dessutom är Emma ingen bra idrottslärare, anser jag. Dels att hon aldrig kör med regler på lektionen (bollsporter etc.) och för att hon inte uppmuntrar oss till att få högre betyg. Det borde en lärare göra. Hon vill bara att vi gör en uppvärmning i Idrott A för att få ett högre betyg. Men vad händer med de som inte gör uppvärmningen? Kommer de bara få godkänt oavsett hur bra de gör ifrån sig på lektionerna?! Och hur många är det som har gjort eller tänker göra första hjälpen-lektionen för MVG? Bara en än så länge, Nils.
Jag tycker ganska synd om de i gruppen som har det svårare än andra på fysiska övningar. Visst, Emma kör ganska lätt med oss vilket jag tycker är dåligt. Men att hon då inte har något annat alt. för de som inte klarar sig så bra. En lärare måste kunna uppmuntra - annars är det kört!!! Avstå att favorisera, kunna uppmuntra och helst kunna spelets regler!

Historia-uppsatsen är ok - eftersom man kunde lämna in den innan lovet och nu efter lovet. Väldigt bra att om man inte lämnar in direkt efter lovet, då får man en ny uppgift. Inga eftersläntare här inte!

Svenskan tills på fredag är heller inga problem. 1-2 sidor är inga problem och tills på fredag har man mycket tid!

Men idrottsprov direkt efter lovet är väl lite mycket att ta i med, va?!

Våga lyssna!

Ibland blir jag förbryllad när jag hör att det är en som inte gillar en musikstil och kastar skit på den TOTALT! Men sedan får jag höra att den personen aldrig har lyssnat på den musikstilen och säger det bara för att alla andra säger så!
   Till dessa vill jag säga: VÅGA LYSSNA!  Man kan aldrig veta om något är bra om man inte har vågat sig på att lyssna på det. Men det kan också finnas en annan förklaring: Personen i fråga lyssnar bara på samma stil hela tiden och drar sig inte för att lyssna på något nytt.
   Självklart är det bra att ma lyssnar på något men man kan la försöka variera sig ibland. Själv varierar jag mig hela tiden. Men jag har fortfarande mina gamla influenser (Kiss, Alice Cooper, Status Quo, Bruce Springsteen och H.I.M.) i skivhyllan och jag tar gärna fram dem ibland. 
   
Så känner ni att ni har likadant med era kompisar så säg till dem: VÅGA LYSSNA!


Presentation av hjärnan bakom musikhjälpen.blogg.se

Tjena! Det är jag som är hjärnan bakom denna blogg där jag hoppas skriva om saker som: musik (självklart), ditten å datten, vardagshändelser, problem och politik.
 
Men nu till en mindre presentation om mig:

Kön: Man

Ålder: 17 (snart 18)

Höger- eller vänsterhänt?: Höger (onödig fakta egentligen)

Hobby: Friidrott, kompisar och för tillfället Guitar Hero 3

Film, favorit: Svårt val, men jag tror jag håller mig till The Dark Knight (Batman)

Musiksmak: Allt från Björn Rosenström, Ulf Lundell till Arch enemy och Sonata Arctica

Om det är något ni inte fått reda på är det bara att fråga mig så svarar jag så gott jag kan!

 ROCK ON!!!


RSS 2.0