Fy

Kom just på att tänka på en sak. Tala aldrig om vikten, med en tjej eller kille (som jag gjorde nyss). Då får du många arga blickar efter dig.

Exempel på kommentar

någon säger: SER JAG TJOCK UT?
svarar: nä, men du är väldigt bra på att dölja det! nej jag menar inte att du e tjock, bara lite mullig. fast lite stor ändå. men du e väldigt bra på att dölja det.

Pannkaka
//d@ll€

Kamelot, ett av världens bästa band!

Sångtext: See the cemetery sky Carmine red and deep Watch the oceans rising high It’s the human stain Talk about the growing hunger Ask why with deep concern Don’t you think the human race is ceaselessly vain But it hurts to be alive, my friend In this silent tide we're driftwood passing by Don’t you wish you were a child again Just for a minute just for a minute more Hear the ticking of a clock The sound of life itself No one really wants to die To save the world Tell me that you're torn asunder From how we fail to learn And tell me as the earth goes under Where’s your anger now So it hurts to be alive, my friend In this masquerade where all one day must die Don’t you wish you were unborn again Just for a minute just for a minute more Tick tock The ticking that could tear asunder The beating from a heart of stone The lust of your divine prosperity 'Cause it costs to be alive, my friend And this life that someone merely gave to you That's the price you pay Minute by minute You beg for a minute more

Blogg #37

Hehe vilken vecka det har varit hittils och mer lär det bli. Jag tänkte inte nämna allt men det bästa av det bästa ska ni få höra om.

The glasögon-accident
Efter att jag hade varit kursutvecklingssamtalet i måndags såg att mamma hade parkerat nära skolan och då bestämde jag mig för att gå över gräsmattan (genväg). Men det skulle jag inte gjort. Då jag drog av mig väskan följde glasögonen också med och synen försämrades hastigt. Jag såg NADA! och jag hade ingen aning om var mina glasögon var. jag stampade omkring där på gräsmattan i minst 10 minuter – mörkt som i beckfilmerna och vit gegga överallt (snö). Jag såg fan inte nånting (redan kommenterat men bara så ni vet läget). Mamma kom och försökte hjälpa mig men vi hitta ingenting så jag gick och lade väskan i bilen – så länge – och fortsatte leta. Men inget resultat. Jag bad mamma köra runt för att kunna lysa upp gräsmattan. Men än en gång förgäves. Då jag gick in i bilen såg mamma någonting i gräsmattan som blänkte och jag skulle just gå dit för att se vad det var. När jag kollade åt höger, på trottoaren, låg mina glasögon där. Vi hade kunnat kört över dem! Men så jävla gött att vi hitta dem. Sedan åkte vi hem, en halvtimma senare!

Jag fyllde år för en tid sen och gissa vad jag fick?! (jag skryter ej, jag blev bara så glad) Jag fick Super smash brawl! till wii!!! Asroligt! Har nördat det sen dess. Tack Tack Tack!

Såg Twilight häromdagen med några kompisar. I biosalongen satt det 90% tjejer och resten killar. Tjejerna skrattade hela tiden. För de som redan läst boken kan jag nog tycka att de måste se filmen. Men jag tyckte den var sådär. Ganska lam vampyrfilm, inget blod och för det mesta en kärlekshistoria. Men scenerna var snyggt gjorda! (Ett plus i kanten får den ändå). Men gott att ha sett den.

Idrott
Skridskoåkning i Thn. Hade inga skridskor med mig och gick en tipspromenad istället. Samla 23 bokstäver och samla ihop dem till ett ord. ¡ORKA! När vi hade samlat alla bokstäver strunta vi i att följa slingan hela vägen och gick tillbaka samma väg vi kom. Jag lämnade lappen till Emma och så fråga hon: ”Har ni hittar ordet?”, jag svarade ”Näää” och mer blev det inte av det. Tack och lov. Stack till stan med Sofia L och Moez. Roligt.

Igår hölls presidenteden på tv. Då Obama svor eden med någon miss här och där. Men det var lite roligt ändå. Hans tal var lika mäktigt talat som Martin Luther King Jr. och John F. Kennedy. Sedan nämnde han Bush och hans ”bra” arbete kom det inte många applåder. Sedan följde en okänd diktare som hade skrivit en dikt till denna dagen. Ganska tråkigt. Det kom inte många applåder. Dess mera applåder kom det när bönen bads av en vän till Martin Luther King Jr. Väldigt bra bön och om ni kollar på det mera så hör ni att han rimmade på slutet av bönen. Hehe Det vara roligt! Lite humor i det hela.

Det var allt för mig idag men frukta ej, jag återkommer.

// D@ll€

Namn?

Fatta vilket arbete det måste vara att hitta på namn till personer. Hej förresten. T. ex. nyfödda barn och falska leg och band. Tänk på meatloaf, gruppen meatloaf! Hur fan tänker man när man döper sitt band till köttfärslimpa? Några nervceller saknas antagligen. Eller tänk på psedonymer ni vet andra namn för samma människa. Men nog om det.

NU börjar projektarbeten och som vanligt vid nya arbeten finns det alltid frågor. Vad Emma inte kan förklara (eller kanske vad jag inte förstår) är vem vi kommer ha som handledare? Hon är ganska kortfattad och berättar inte mycket om ämnet. Som vanligt, inget nytt.

Idag är det simning i simmhallen och det är ganska tråkigt. Roligt med vänner privat men med skolan är det bara tråkigt. Men vi får ju åka i rutchkanan och bubbla i bubbelpoolen efteråt. Jätteroligt, va?

Nu ska vi ha George! Roligt! Äntligen kan vi lära oss något till skillnad från Idrott där vi inte lär oss något nytt.

Pannkaka
// D@ll€

Hehe tack!

Jag tror ni vet vilka jag pratar om när jag skriver detta inlägg. Tack än en gång för allt som hände 10/1 -09! Ni är guld värda!!!

Ps. JAG FICK LATIOS!!! MEGAFETTASBRA!! (Hehe tack!)

// :D@££€


HaKuNa MaTaTa

Idag har jag egentligen ingen lust att skriva nåt men eftersom moez (the man, the legend) skrev så bra om mig så kan jag inte låta bli att skriva.
Första: Hyllning till moez som fortfarande skriver på sin blogg fast han själv säger att han ska sluta. Strongt Moez!

Andra: Var hos Karin idag och gratta henne. För er som har missat denna tydliga händelse så har Karin blitt fri!!! Efter 18 år in prison, stuck with her guitar. Now, both her and her guitar can flee!!! Escape Azkaban (det lät inte så bra men det får gå, orkar inte skriva om igen).

Men det kommer inget tredje, tyvärr.

Ett ting jag vill kritisera (enligt min synvinkel) är kändisar, kläder, mode, smink etc. jaa listan kan göras lång. Med denna kritik innefattar alla de som skriver om dessa ämnen på deras bloggar. Jag tycker det är sååå onödigt men ändå kan jag förstå dem om de har intresserat sig för det precis som jag med min idrott. Så egentligen är det här ingen neg. kritik utan kanske en pos. kritik. Frändefors' kanske längsta mening och den är skapad av mig!!! Nöjd :)

Men en sak jag inte kan förstå är varför vissa inte gillar sport?! Sport som omger hela världen och skapar en gemenskaphet mellan länder. Jag tror inte jag behöver/vill/vågar nämna några namn för då blir jag väl hatad i ytterligare fem år. hehehe

I en av dagarna sju (vet inte vilken dag) tog jag fram min pilatesboll och mina träningsredskap och försökte lära mig saker. Asbra träning för kroppen - och vilken träningsverk efteråt. Kändes verkligen att jag inte hade tränat på länge. Hehe softpotatis hehe.

Skolan börjar snart och här sitter jag och skriver istället för att göra min nk-uppsats. Välplanerat och bra.

Det var allt för mig idag och kom ihåg; att snart fyller Sooli år!!!

// :D@££€

Herr K i rampljuset

Imorrgon händer det något speciellt...

Herr K blir 18!!!
 Grattis Herr K!


//D@££€


Attract by you

Jag har ingen brådska, inte när jag talar med dig
Även om världen skulle gå under, skulle jag ändå säga hej
För du är min tjej


När solen lyser på oss
Vid en hamn
Vill jag inte komma loss
Från din famn


Jag vill kunna känna en närhet hos dig
En stark känsla som fyller mig
Till bredden som ett stop
I liknelse med en loop
Vill jag att vår kärlek aldrig ska glömmas bort
I nöd och lust eller vått och torrt
Jag vill ta vara på varje timme, varje minut, varje sekund
För att sedan kunna göra den till vår egen lilla stund


Jag skulle göra vad som helst för dig
Bara jag fick chansen
Gör då en sköld och ett svärd
Nej, vänta jag tar lansen
Jag ska slåss för dig
Du, som för alltid, kommer att vara
Min tjej


Frukta mig ej
När jag kommer närmare dig
Ta emot mig som jag är
Tveka inte, jag är här
Jag vill älska med dig
Du vet, jag är kär
I den person Gud har valt ut åt mig
Jag älskar dig


RSS 2.0