Verkligen en fin jul ;)

Jahaja nu närmar sig året sitt slut och det är dags att vara uppe sent, dricka champagne och lyckönska alla inför the next year. Här hemma, 03:17 på onsdag natt, händer det inte mycket. Och det är väl gott. Annars hade det vart jobbigt. Men det har hänt mycket roligt idag ändå må jag säga.
Läst klart Hungerspelen av Suzanne Collins. >>Kan verkligen rekommendera den! Verkligen en bok man inte kan sluta läsa<<
Gett mig ut och sprungit 10 km à 45 minuter! Bättre än förra gången.
Lyssnat igenom 3 Kent-plattor; Du och jag döden, The Hjärta och Smärta EP och Tillbaka till Samtiden. Hittat några riktigt fina undangömda godingar som Nålens öga, 400 slag och Nihilisten.
Sett på Pulp Fiction (Betyg: 3/5) och Det levande slottet (4/5).
Även 120 armhävningar under hela dagen har jag lyckats med. Får se hur många det blir i morgon...
Åh, en sak jag måste kartlägga här och nu. Dessa böcker har jag läst ut under julen (vilket bevisar att jag inte haft jättemycket att göra och att jag är lite av en bokmal, för att uttrycka mig så:
1 dec- 23 dec Slash (biografi)
24 dec - 25 dec   Invasion (Dean Koontz)
25 dec -  28 dec Flickan under gatan (Roslund & Hellström)
28 dec - 30 dec Hungerspelen (Suzanna Collins)
Tack för denna jul. På återseende vid ett annat tillfälle.
// D@ll€

Varför män inte skriver rådgivningsnummer

(Denna har jag inte kommit på själv)
Fråga:
Kära Walter,
jag hoppas att du kan hjälpa mig. Häromdagen när jag åkte iväg till jobbet, lämnade jag min man i huset tittandes på TV, som vanligt. Jag hade inte hunnit långt när motorn la av och stannade. Jag promenerade hem och bad min man om hjälp. När jag kom hem kunde jag inte tro mina ögon! Han var i vårt sovrum med vår grannes dotter. Jag är 32, min man 34 och grannens dotter 22. Jag och min man har varit gifta i 10 år.
När jag konfronterade honom bröt han ihop och erkände att de haft ett förhållande de senaste sex månaderna. Jag ställde ett ultimatum: Bryt med henne eller så lämnar jag honom. Han har blivit av med jobbet för sex månader sedan och säger att han har känt sig deprimerad och värdelös sedan dess. Jag älskar honom väldigt mycket, men sedan jag gav honom mitt ultimatum har han hållit sig på sin kant. Han vill inte gå på familjeterapi och jag känner att jag inte når fram till honom. Var snäll och hjälp mig!
Vänliga hälsningar
Sheila
Svar:
Kära Sheila
En bil som stannat efter att ha körts en så kort sträcka kan bero på en massa olika fel i motorn. Börja med att kontrollera att det inte finns några stopp för bränslet. Om det är okej, kolla insprutningen och att det inte finns några lösa kablar. Om inget av detta är fel, kan det bero på bränslepumpen, att det är för lågt tryck till motorn.
Hoppas att detta hjälper,
Walter

RSS 2.0