Skämt om Gud

Såg nyligen på filmen "Keeping Mum" med Rowan Atkinson (Mr.Bean) och funderade då på att leta upp några roliga historier om GUD, Jesus och resten av kompaniet i den kristna världen. Denna veckan följer några roliga skämt om kvinnor:

En hippie sitter på bussen då plötsligt en mycket sexig nunna kliver på. Hippien blir stenkåt och frågar om de ska ha sex. Nunnan förklarar att hon enbart ger sin kärlek till Gud och sedan stiger hon av bussen.
Busschauffören som hört alltihopa vänder sej om och ger hippien rådet att vid midnatt bege sej till stadens kyrkogård eftersom han vet att nunnan nästan alltid ber där vid den tiden. Han blinkar åt hippien och tillägger att vill du vara extra säker på att få dej nåt så klä ut dej till Gud, honom lär hon säkert ge sin kärlek...
Vid midnatt står hippien utklädd till Gud Fader på kyrkogården och mycket riktigt står nunnan där.
Hippien frågar igen: Ska vi knulla?
Ja, säger nunnan. Men bara om du lovar att ta mej i baken så att jag inte blir med barn.
Visst kan jag göra det säger hippien och sätter igång.
När han är klar så sliter han av sej Lösskägget och manteln och skriker: HA, HA!!! Det är jag som är hippien.
Nunnan sliter då av sej sin kåpa och skriker: HA,HA!! Det är jag som är busschauffören...



Två nunnor var på resa till Köpenhamn. Där gick de in i en butik som sålde sexhjälpmedel för att köpa var sin dildo. De kikade intresserat på allt som fanns att få. Till slut tog de mod till sig och gick bort till disken. Expediten såg på dem och frågade om det var något han kunde hjälpa till med. Då svarade den ena nunnan mycket blygt att hon gärna ville ha den dildon där borta — och pekade diskret på en dildo i en hylla. Expediten packade in den, fick betalt och frågade så den andra nunnan om det var något han kunde hjälpa henne med.
"Ja, jag vill också ha en dildo — den skotskrutiga modellen..."
Expediten tänkte efter.
"Skotskrutiga? Nej, tyvärr, det har vi inte."
"Joo," sa den andre nunnan, "den står där" och pekade på disken. Expediten tittade dit nunnan pekade, så snodde han runt och ropade bak mot lagret:
"DU RUBEN! SKA DU SÄLJA TERMOSEN DIN?"


En dag när Adam gick i paradiset så frågade han Gud om inte denne kunde fixa fram en partner åt honom.
"Jodå," sa Gud. "Men det kostar dig höger öra, vänster arm, tre fingrar på höger hand, höger fot, två tår på den vänstra foten och så din näsa.
Nja," tyckte Adam, "jag får nog fundera lite grann på det först."
Sen gick han, men efter ett par dagar kom han tillbaka till Gud och sa:
"Hörrdu Gud, vad får man för ett revben?"

Adam och Eva:
"Adam, älskar du mig?"
"Javisst, vem annars?"


HAHAHAHAHAHAHA
Dalle

Prosit

Jaha, då har man ledigt i några dagar nu då. Själv har man varit febrig i några dagar före lovet. Självklart var det skönt att vara hemma från skolan men när det ändå finns så mycket att göra i skolan så känns det lite bittert. Men men, inte mycket att göra åt saken när jag kan vara hemma och titta på film, käka glass (!) och sova utan att behöva anstränga mig så mycket. Livet är rätt nice när man är sjuk ändå. Så då vet ni vad jag har haft för mig de närmaste två dagarna.

Men på måndag är jag tillbaka i skolan igen och då har vi NA (Nationella prov) i franska [Lite boring, men nice när det blir klart]. Måste plugga lite tyvärr.

Sedan har vi även, om jag inte minns fel prov i samhällskunskap, spanska steg 1 och NA i engelska. Rätta mig om jag har fel. Och som grädden på moset så ska jag överleva också! En vecka har jag varit ledig snart och veckan efter så blir skolan som ett helvete igen. Men vad gör det när jag har alla goa kompisar runt omkring mig igen?!

Ett X-tra tack till min klass SP2 (ni vet vilka ni är) så är ingen glömd.

<atchoo>  
<atchoo>
<atchoo>
<atchoo>
<atchoo>
<atchoo>
<atchoo>
<atchoo>
<atchoo>
<atchoo>
Tusan också, <atchoo>, inte nysa nu! <atchoo>

Iallafall
Ha de gött så syns vi alla om några dar. För då är det skola igen. Hahahahaha
<Sjuk humor>
// Dalle

Orkar inte mer!

                                                                                          iPod. Behöver jag säga nåt mer...
Rubriken kan fyllas in vid många tillfällen. I detta inlägg handlar det om musik. I liknelse med att det finns oerhört mycket musik runt om i världen så ger det oss en större möjlighet att välja vilken musikstil vi gillar, men ibland finns det bara för mycket. Vi detta ämne kommer iPod in. Nyligen kollade jag på cdon.com och hittade en iPod på 120 GB! Väldigt mycket tyckte jag då man kunde få in upp till 30 000 låtar på den (räknat med att varje låt är 3 minuter). Men sedan såg jag en artikel om en kraftfullare iPod; 160 GB!!!! Sjukt mycket. Ca 40 000 låtar inpräntade och för bara 3000 kr. Sanslöst hur dyrt det kan vara och hur mycket som får plats. Hemma håller jag på att försöka fylla iTunes så gott det går (har bara kommit upp i 11 GB) och så får jag se denna iPod på 160 GB!!!

Jag tror jag störtar/spyr. Plötsligt känner jag ingen lust att köpa en ny MP3-spelare och särskilt inte en på 160 GB! Hela tiden måste man fråga sig; är den värd sitt pris? Vad ska jag ha den till? eller Kommer jag ha användning för den?

Som sagt; orkar inte mer!

// Super-duper-dalle

Love can't die when you're around

When our souls were united

This feeling I want to feel again

Your lips towards mine, once again

Touching, hugging

Longing, flaming

Tell me and

I will do whatever you want

To make you feel OK


I want you, I need you

It's like an ecstacy

I can't get rid of you
 
but I don't want you to let go

either


My dear
 
Love can't die when you're around

The feelings I feel for you
is real

The touching from your skin
is real

Your soul towards mine
is real too

This is not a dream
Wake up to the day-light

and find me still loving you
because

LOVE CAN'T DIE WHEN YOU'RE AROUND

// D@LL€


Hehe nördigt

Nördigt värre men askul. Jag tror det inte är någon som inte vet vad pokémon är sä här kommer en kul tribute till den tecknade Pokémon-serien!


// D@ll€

RSS 2.0