MUSE

Muse är ett av (vad jag anser) de bästa banden i världen. Det tråkiga är att det inte är så många som vet om dem. Förutom de som har sett Twilight och följt dem genom deras karriär. Jag älskar denna video och hoppas ni gör desamma!

Godis är gott!!!

Hoj jag vet att det var längesen jag skrev men det får bli så ibland när man har mycket att göra på dagarna. Bättre med långa inlägg och längre väntetid. Måste vara planerat.

Nu är det mycket som sagt. Även om man inte har skola så är det alltid nåt man måste göra för att inte hacka efter - vilket jag redan har gjort i matten (men jag tror inte jag är den enda som är det, eller?).

Bara så ni vet - brorsan har tagit körkort nu! Vilken grej asså! Nu är det bara jag kvar...!

I måndags körde jag till Gottebiten i Svinesund. Gottebiten är nordens största godisaffär och inluderar nnästan 1/3 av köpcentret Nordby. Jag har aldrig räknat men jag tror att godissorterna överstiger 1000 sorter! MUMS! Så vill ni åka till en riktig godisaffär nån gång - åk till Nordby.
   Varför jag var där var för att jag egentligen skulle "plocka". Plocka innebär sätta upp artiklar och godispåsar på små spjut så att konsumenterna kan köpa påsarna sen. Hårt arbete men roligt, det lovar jag er!

Efter lovet så kommer det dras igång en massa igen - som vanligt - i skolan och på min FRITID! Men det är så livet e. Det är bara att gilla läget. Tror Tomas Ledin sjung en sång om det; "man måste gilla läget, gilla-la läget..."

Slutligen: Jag vet att det finns många som har velat börja träna men aldrig orkat, vågat eller haft viljan till det. NU har en kompis i klubben lagt upp en ny hemsida där du som vill träna eller är nyfiken på det - kan hitta mer info om klubben och träningstider. OCh kom ihåg: Du behöver inte vara vältränad för att gå med i klubben - det var inte jag i början. Men det blev bättre!!! (Länk) http://klubben.se/public_club/default.asp?id=2306

// Träningsidioten


Update Service Please!

Jag vet jag vet. Det var länge sedan jag skrev men bara för att ni inte ska tro att jag har slöat bort tiden så har jag samlat stoft till detta inlägg.

Först och främst: Jag upptäckte till min förvåning och glädje att filmen twilight, som jag sett med några kompisar, faktiskt innehöll bra musik. Vad sägs om Linkin Park och Muse! Länge sen jag lyssnade på sån bra musik. Ladda ner soundtracket om ni vill ha bra musik! Men tänk på att den 1/4 kan myndigheterna på allvar börja söka efter personer som laddar ner. Jag ska därför sluta med det och börja "köpa"  skivorna istället. Omarpojken sa att detta bara gällde uppladdare men jag vet inte. Är ni osäkra så kolla upp det på piratebay eller liknande så behöver ni inte kommentera om det om jag talar osanning.

Förresten; En 18-åring ska firas idag. Malin Backelin (viktig dag vid 18-årsdagen)

I går var vi i Branäs och åkte skidor. "Skidkul!" Några roliga men mindre roliga händelser som inträffade:

När jag hade kommit upp på toppen så immade mina glasögon och jag tog ur dem ur hjälmen för att fixa dem. När jag sätter tillbaka dem hör jag "Knak", tar ut dem och ser att ena bågen har böjt sig rejält utåt! Fan också hinner jag tänka innan jag stoppar tillbaka dem innanför hjälmen då jag hör ett knak till. Då har bågen gått av helt och det är bara att stoppa undan dem. Sen ser jag faktiskt bättre (eftersom det inte finns nån imma på mina ögon hehe). Så det går bra resten av dagen.
   Sedan är jag uppe i backen på en ankarlift med Kööhler och ska snart släppa liften då Kööhler, som planerat, går av för mig. Men nåt går fel och Kööhler ramlar ner på backen - i spagat. Låter konstigt men det var fanimig inte roligt. Efteråt vi har fixat upp detta är jag glad att han inte bröt benet eller liknande.
Den roliga delen är att när jag åkte upp med knappliften tillsammans med Karin, Sofia och Kööhler så åker Mr. K först. Då kommer han fram till några oranga pinnar som egentligen visar på att det här är ändållplatsen. Men han fortsätter egenom och går av precis som att han skulle ta ankarliften. Men när jag ska igenom så går det inte som planerat. Jag hamnar fel med skidorna och istället för att köra igenom pinnarna kör jag över en pinne och får den mellan bena! Ouch! Sofia som åker bakom mig bara skrattar. [så kan det gå]

I bussen på vägen hem såg vi på Wall-E (hade aldrig sett den förut). Jättegullig film! Åh vad jag älskar den! Ta tillfället och se den, den är underbar!

Oskar fyller år på lördag och jag ska dit! Grattis Oskar [i förskott]!
Grattis på dig också Mölle (i morrgon)!

Glass med pommes frittes [MUMS]
D@££


RSS 2.0