Summering

Hehe två dagar tog det innan allt gick åt helvete. Jag förlorade mitt eget beslut med den fördomsfria veckan då Sarah, Jessica och Moez provocerade mig till att kommentera temadagarna. Så kan det gå.

Igår var det konsert i idrottshallen i VBG med Janne Schaffer, Johan Boding, Sara Lövgren, Jan Johanssen och nån artist jag inte gilllade och inte kom ihåg namnet på. Det var inte så roligt att komma dit halv tio på morgonen och repa. Men vafan, det skulle ju bli en bra show. Ogillade bara ttelas reporter som kritiserade showen. FY!

Efter konserten gick vi till Quality hotel och käka tacobuffé. Asgott.

Förresten, glass på Rostat bröd är verkligen gott. MUMS!

//D@ll€

Den fördomsfria veckan

Hehe Denna veckan har jag lovat att hålla ett löfte. Mina kompisar tycker jag är för taskig mot allt och alla hela tiden och drar skämt om dem. Därför har jag, på min egna begäran, beslutat mig för att införa en "Fördomsfri vecka. Detta innebär att jag inte får yttra mig om något jag tycker är ovanligt, fult, dåligt osv. Eller dra dåliga skämt om människor, för då vill ni inte veta vad som händer. Som tur e kommer Joel alltid som "Räddaren i nöden" - innan jag ska säga nåt så att jag inte säger nåt konstigt. Hur många tror att jag kommer hålla mig i en vecka?

// DALLE

RSS 2.0